Araç Kiralarken Dikkate Edilmesi Gerekenler

Araç Kiralarken Dikkate Edilmesi Gerekenler

İlk kez araba kiralamak heyecan verici ve zorlu bir deneyim olabilir. Özellikle tatildeyken veya bir yolculuğa çıktığınızda araç kiralamak daha eğlenceli ve pratik olabilir. Ancak araç kiralamak her ne kadar kolay olsa da  araç kiralarken dikkat etmemiz gereken bazı hususlar var.


Araç kiralarken dikkat etmeniz gereken ilk husus bütçenizi belirlemek olmalıdır. Bütçenizi belirlemek doğru aracı seçmeniz için size yol gösterecektir. İremtur Oto Kiralama farklı fiyatlandırmalara sahip araçlarla bütçenize uygun aracı seçmekte kolaylık sağlayacaktır.


Araç kiralarken dikkat etmeniz gereken ikinci adım ise ne tür bir araç kiralamak istediğiniz. Araç tipi, boyutu, yakıt verimliliği ve diğer hususlarda küçük bir araştırma yapmak karar vermenizi kolaylaştıracaktır.


Araç kiralarken sigorta konusu da önemli bir diğer husus. Sigorta poliçelerini dikkatlice inceleyerek ihtiyacınıza uygun sigorta planını seçin. Herhangi bir olumsuz durumda sizi koruyacaktır.


Araç kiralarken yakıt politikasını bilmeniz gerekiyor. Aracı teslim ederken yakıt seviyesinin ne olması gerektiğini öğrenin.  Ve kiralama sözleşmesini imzalamadan önce ek ücretleri, kilometre sınırını, havalimanı teslimat ücretlerini veya ek sürücü gibi ekstra maliyetlerle karşılaşabilirsiniz, bunun bilgisini iyi alın.


Son olarak aracı teslim alırken aracın durumunu iyice inceleyin ve belgeleyin. Mevcut hasar ve sorun varsa bunları not edin ki aracı teslim ederken herhangi bir sorun yaşamayın.

İlginizi Çekebilir
  • Ankara Gezilecek Yerler
    Geçmişi 4000 yıla dayanan Ankara Kalesi, çeşitli uygarlıklarca hem savunma hem de yerleşim amaçlı kullanılmış ve bir çok kez onarım görmüş. NE zaman kimin inşa ettiği tam olarak bilinmeyen bu askeri yapı bu onarımlar sayesinde varlığını eksiksiz korumuş ve günümüze kada...
  • Seyahatinize Uygun Aracı Seçin
    Öncelikle hangi büyüklükte araba sizin için uygun buna karar vermelisiniz. Eğer ailenizle tatile gidiyorsanız, üstü açık iki kişilik bir araba kiralamak mantık olacaktır. Kiraladığınız araçta herkes için yeterli koltuk sayısı olup olmadığına dikkat etmelisiniz.
  • Ankara YHT Bilet Fiyatları
    TCDD tren bilet fiyatları belirli zaman aralıklarında değişmektedir
Whatsapp Telefon