Seyahatinize Uygun Aracı Seçin

Seyahatinize Uygun Aracı Seçin

Doğru kiralık araçla yeni bir yeri keşfetmeyi daha da heyecanlı jale getirebilirsiniz.  Yolculuğunuz için ideal aracı nasıl seçmeniz gerekiyor, bu yazımızla öğrenebilirsiniz.

Günlerce süren titiz bir planlama gerekebilir ancak harika bir yolculuğu garanti altına almak için ihtiyacınız olan üç nokta var: doğru araba, doğru rota ve doğru yol arkadaşı /yol arkadaşları. İşte yolculuğunuz için doğru arabayı nasıl seçeceğiniz… Gerisi size kalmış.


Öncelikle hangi büyüklükte araba sizin için uygun buna karar vermelisiniz. Eğer ailenizle tatile gidiyorsanız, üstü açık iki kişilik  bir araba kiralamak mantık olacaktır. Kiraladığınız araçta herkes için yeterli koltuk sayısı olup olmadığına dikkat etmelisiniz.



Aracınızı online olarak rezerve ediyorsanız, aracın tam olarak kaç koltuğu olduğunu araştırmalısınız. Örneğin, daha küçük     araçlarda arkada sadece iki koltuk bulunurken, daha büyük araçlarda üç koltuk olacaktır. Arkada yolcularınız varsa, herkesin kolayca girip çıkabilmesi için en az dört kapılı bir araba rezervasyonu yapmalısınız.

İkinci olarak bagaj büyüklüğüne dikkat etmelisiniz. Bir araç kiralarken herkesin bagajının bagaja sığması gerekeceği aklınızda bulunsun.

İlginizi Çekebilir
  • Ankara Gezilecek Yerler
    Geçmişi 4000 yıla dayanan Ankara Kalesi, çeşitli uygarlıklarca hem savunma hem de yerleşim amaçlı kullanılmış ve bir çok kez onarım görmüş. NE zaman kimin inşa ettiği tam olarak bilinmeyen bu askeri yapı bu onarımlar sayesinde varlığını eksiksiz korumuş ve günümüze kada...
  • Ankara YHT Bilet Fiyatları
    TCDD tren bilet fiyatları belirli zaman aralıklarında değişmektedir
  • Araç Kiralarken Dikkate Edilmesi Gerekenler
    Araç kiralarken dikkat etmeniz gereken ilk husus bütçenizi belirlemek olmalıdır. Bütçenizi belirlemek doğru aracı seçmeniz için size yol gösterecektir. İremtur Oto Kiralama farklı fiyatlandırmalara sahip araçlarla bütçenize uygun aracı seçmekte kolaylık sağlayacaktır.
Whatsapp Telefon